Tarieven en vergoeding

Wat kost een behandeling bij Psycholoog Apeldoorn?

Een individuele afspraak kost € 118 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee optie een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 45 minuten en kost € 135 en de lange sessie duurt 75 minuten voor € 202,50.

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Hoe lang duurt de therapie?

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je klacht. In eerste instantie maak ik wekelijkse afspraken. Hebben we goed in kaart wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen, dan spreken we samen de duur van de therapie af. Dat kan in een paar gesprekken gedaan zijn, maar het kan ook langer duren.

Betaling en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Contact Psycholoog Apeldoorn

Ben je op zoek naar hulp of wil je eerst deskundig en persoonlijk advies? Neem contact op met mijn praktijkassistente. Je krijgt altijd een goed advies in jouw situatie. Ik heb geen wachtlijst, dus we kunnen snel aan de slag! Bel ons op 085 4015 337