Relatietherapeut Apeldoorn

Relatieproblemen door verschillende verwachtingen

Conflicten en ruzies, emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen en communicatiestoornissen komen veel voor bij mensen met relatieproblemen. Er zijn vaak verschillen in verwachtingen en de wensen tussen de partners. Hierdoor ontstaan irritaties en ruzies. Als de een bijvoorbeeld tijd voor zichzelf nodig heeft, wil de ander juist praten of andersom.

Relatietherapeut Apeldoorn kan helpen bij meer begrip en een betere communicatie tussen jullie.

Een kwart van de Nederlanders heeft seksuele problemen

Een goede afstemming realiseren tussen tijd voor elkaar, gezinsleven, sociale contacten, vrijetijdsbesteding en werk is gezien de drukte vaak best lastig. De kwaliteit van de seksuele relatie wordt vaak beschouwd als een belangrijke graadmeter.

9 op de 10 van de mensen die zich aanmelden voor relatietherapie geven aan problemen te hebben op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Je bent niet dus alleen… Wist je dat een kwart van de Nederlanders een probleem op seksueel gebied heeft?

Relatietherapeut Apeldoorn kan helpen bij intimiteitsproblemen.

Kinderen en problemen in de relatie

De invloed van problemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van kinderen binnen het gezin. Zeker wanneer de opvoeding er onder gaat lijden.

Relatietherapeut Apeldoorn kan jullie helpen de gezinssituatie voor de kleintjes fijner te maken.

Relatieproblemen kunnen leiden tot ziekteverzuim of psychische klachten

Relatieproblemen zijn vaak de oorzaak voor problemen op het werk of ziekteverzuim en kunnen zelfs leiden tot depressies, angststoornissen of verslavingen.

Vragen over je relatie? Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ik zelf.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje ter attentie van Alma Smit.